Slik aktiverer du VPN

Kaspersky VPN-funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

VPN-tilkoblingen opprettes ved hjelp av Kaspersky VPN Secure Connection. Du kan starte Kaspersky VPN Secure Connection fra Start-menyen (i Microsoft Windows 7-operativsystemet eller tidligere versjon), fra startskjermen (i Microsoft Windows 8-operativsystemet eller nyere versjoner), eller fra vinduet til Kaspersky Small Office Security.

For å starte Kaspersky VPN Secure Connection fra Kaspersky Small Office Security-vinduet:

1. Åpne hovedvinduet i Kaspersky Small Office Security.
  2. Gå til delen Personvern.
  3. I blokken Kaspersky VPN klikker du på Bruk-knappen.

Dette åpner hovedvinduet for Kaspersky VPN Secure Connection.

Du finner mer informasjon om operasjonen til Kaspersky VPN Secure Connection i programmets hjelpefil.